img

Защо да изберем спа-почивка в България

/
/
/
381 Views

Спа процедурите добиват все по-голяма популярност в България. Разбира се за това си има причина и тя се крие във факта, че драстично намаляха цените на повечето от спа процедурите, което пък ги прави достъпни за по-голяма част от населението.

Така, че не бива да се изненадвате, когато влезете в сайт за групово пазаруване и се натъкнете на оферти за спа процедури на изключително ниски цени. В тях няма нищо съмнително и цената им, е съвсем реална. У нас почти всеки четири или петзвезден хотел разполага със собствен спа център, който разбира се влиза в цената на хотела, но някои от по-специфичните процедури се заплащат допълнително.

Така, че нека разгледаме кои спа хотелите в България, които разполагат с всичко необходимо, за да се насладите по възможно най-добрия начин на спа почивката си.

Едва ли ще се изненадате, ако Ви кажем, че най-луксозния спа хотел в България се намира във Велинград. Ако следите какво се случва в сферата на спа услугите или пък следите новините по-често, сигурно знаете, че наскоро Велинград беше обявен за „СПА столица на Балканите”. Планинският курорт разполага с изключително много минерални извори, около които са построени редица хотели, спа центрове и минерални бани. Един от тези хотели, е „Гранд хотел Велинград”.

Комплексът, е единствения в България, който разполага със сертификат за качество от европейската спа асоциация – EUROPESPA. Този сертификат Ви гарантира, че ще получите обслужване на възможно най-високо европейско ниво, ако отседнете в хотела и се възползвате от услугите му. Спа центъра предлага огромно разнообразие от спа процедури и терапии, за които, е възможно изобщо да не сте чували.

В „Гранд хотел Велинград” ще може да се насладите на най-различни масажи и терапии с етерични масла, шоколад или мед; сауна, различни видове парни бани; ароматерапии и още куп други процедури, които ще Ви помогнат да се освободите от стреса и напрежението, което сте натрупали до момента.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text