img

Жана Бергендорф се отказа от мъжете и мина на отсрещния бряг! (Снимки):

/
/
/
140 Views

Още от изгряването си на звездния небосклон у нас с участието си в „Х-фактор“, 37-годишната Жана Бергендорф се окичи със скандална слава и продължава да поддържа този си имидж през годините.

Певицата с невероятен глас така и не случи на мъж в живота си, затова явно се е отказала изцяло от силния пол и е преминала „на другия бряг“ , твърдят източници, близки до нея.

Отскоро певицата имала любовница и двете дори са си наели обща квартира и се събрали на семейни начала.

Жана била много влюбена в новата си половинка, която е доста по-млада от нея. Момичето е завършило висше в Търновския университет и е на държавна служба. Съобразявайки се с консервативните нрави в България няма да оповестяваме името на любовницата. Но на сексапилната брюнетка ще й се наложи да разбере, че съжителството с Бергендорф е трудно.

Любовницата на Жана БергендорфСкандалите, които са всекидневни, ги преследват постоянно, особено когато певицата се напие. Жана била болезнено ревнива и ставала неуправляема, независимо дали са пред хора или насаме. Панаирите, които вдигала, били пословични, твърдят от kliuki.net.

Последният случай бил в бара, в който певицата пее. Бергендорф така се „наквасила“, че едвам пяла, след което вдигнала грандиозен скандал на любовницата си и напуснала заведението преди да й свърши работното време.

И това не останало незабелязно от шефовете и целия персонал. Даже в социалната мрежа се появили коментари за поведението на певицата.

Дали дълго ще продължи тази нестандартна връзка не става ясно. Момичето на пръв поглед изглежда скромно и интелигентно. Но скандалната Жана е напът да съсипе и тази любов, въпреки, че е с човек от собствения й пол.

Източник: LifeOnline.bg

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text