img

Жив се ожали след „Ергенът“: Виктор Стоянов разочарова Алекс и я изгуби завинаги

/
/
/
332 Views

Първото риалити „Ергенът“ свърши, победителката стана ясна. А екс гребецът Виктор се превърна в най-познаваемото лице в България.

Фитнес инструкторът понесе много критики от феновете, но и ползи след края на формата. Той също хвана цаката на новата професия и е един от най-търсените инфлуенсъри в момента.

Виктор Стоянов обаче се ожали от публичността и славата, която го връхлетяла в момента. Не успявал да се добере до магазина на спокойствие и затова не бил толкова щастлив от заливащата го слава.

За пореден път здравенякът се ожали, че не успял да разбере сигналите, които му изпратила Алекс.

Психоложката се превърна в една от най-желаните моми. Но тя тотално се разочарова от неговото действие, по-скоро бездействие, че не изгони агресивната Виктория, а дори й подари роза.

Колебливостта на мекушавия Виктор му изигра лоша шега и Алекс напусна предаването, като го заряза с пръст в уста. Въпреки че рускинята стана победител, тя не се превърна в неговата избраница, защото Виктор не й даде годежен пръстен.

След края на шоуто Виктор направи няколко опита да се събере с Александра. Макар че двамата бяха засечени на кафе и пица, нещата не се получили напълно. Алекс Гърдева разбрала още, че в шоуто палавият Виктор мачкал чаршафите с някои от девойките.

И не станала негово официално гадже. Съкрушеният Виктор се зарече да издаде книга, за съвети към мъжете и жените в отношенията им. А за най-ценен урок между гаджета определи комуникацията.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text