img

Зрители разсипаха Дани Петканов заради снимки с Виктория и Дениз от Ергенът

/
/
/
142 Views

Вълна от лоши коментари засипа Даниел Петканов в Инстаграм. Повод за хейта бяха снимки, които той публикува заедно с две от най-одумваните участнички в „Ергенът“ – Виктория Капитонова и Дениз Хайрула.

Не се знае къде са се засекли тримата, но кадрите предизвикаха истински фурор сред последователите му. „Лудия репортер“ е озаглавил снимките с песента на AC/DC – Hells Bells.

„Намери с кой да се снимаш“, „Подбирай малко бе човек“, „Трагедия“, „Охх…. Ей сега ще усетиш хейта“, „Дани, нямаш толкова пари за Виктория“, „Излагаш се Данка“, „Що така бе, Дани“, са само част от мненията на хората.

Виктория и Дениз от Ергенът дани петканов

Напоследък Петканов обича да предизвиква своите последователи. Съвсем скоро той пусна снимки на спортен автомобил Шевролет Корвет, който определи като „пряк път към леглото“.

Припомняме, че през тази година той се разведе със съпругата си Александра Богданска, от която има син на име Габриел. Двамата са се разбрали за поделено попечителство като една седмица малчуганът е при майка си и една при баща си.

Самата инфлуенсърка разкри наскоро, че Петканов я е оставил, тъй като тя се е развивала доста добре в попрището си, а той е имал нужда да се чувства по-голям мъжкар спрямо жена си.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text